FAQ

FAQ

FAQ

Wat is de 0-100 tijd van jullie karts?

Helaas halen onze karts de 100 km/h net niet, maar weet je wat wel super snel gaat? Een heat boeken in ons gloednieuwe reserveer systeem op circuitparkberghem.nl! Race snel naar onze website en boek jouw heat nu! OP=OP

Mag ik een camera op mijn eigen helm monteren tijdens een huurkart heat?

Jazeker, maar zorg er wel voor dat je camera goed vast zit voordat je begint te rijden zodat je hem niet verliest tijdens het inhalen van andere coureurs. Oh ja, en vergeet natuurlijk niet de hashtag #circuitparkberghem te gebruiken in je video!

Hoeveel karts hebben jullie in totaal?

Wij hebben meer dan 100 karts die zowel tijdens de races als tijdens de huurkart heats worden gebruikt (natuurlijk niet allemaal tegelijk). Wil jij een van deze karts komen proberen? Race dan snel naar onze website en kijk wanneer er nog een heat beschikbaar is! OP=OP

Kan ik nog wat oefen rondjes rijden voordat de 2-uurs vrije training begint?

Jazeker, vóór de meeste 2-uurs vrije trainingen zijn er nog beschikbare huurkart heats, de ideale manier om alvast het circuit te verkennen, de weersomstandigheden te checken of om alvast een kleine voorsprong op je concurrenten te krijgen. Check snel onze website of er nog plek is, want OP=OP!

Wordt er nog steeds gereden als het regent?

Als het regent is het moeilijker om een goede rondetijd neer te zetten. Daarom voelt het 10x fijner als je de snelste bent van je vrienden tijdens de regen! Zoals wij het zouden zeggen: weer of geen weer, het is altijd goed weer om weer te karten!

Wat is een goede rondetijd?

Een goede rondetijd is die tijd waarmee jij bovenaan het scherm staat!

Hoe oud moet ik zijn om bij jullie te mogen karten?

Jong geleerd is oud gedaan! Er is geen minimum leeftijd voor onze huurkart heats, maar wel een minimum lengte. Race snel naar onze website om te zien welke kart voor jou geschikt is!

Moet ik een overall, nekbeschermer, rib-beschermer en handschoenen dragen?

Tijdens het huurkarten zijn al deze kledingstukken optioneel. Je moet wel altijd een helm en alles-bedekende kleding dragen!

Hoe zorg ik ervoor dat mijn visier niet beslaat tijdens het karten?

Je visier beslaat minder snel als je je helm beter ventileert tijdens het karten. Zorg er dus voor dat alle ventilatie gaten open staan tijdens het rijden. Als dit niet werkt kan je je visier nog op een kiertje zetten waardoor er nog meer frisse lucht binnenkomt!

Scroll naar boven