CORONA MAATREGELEN CIRCUIT PARK BERGHEM

Horeca gesloten

Het à la kart café is gesloten (toiletten in kleedruimte zijn geopend). Zorg dus voor je komst dat de magen zijn gevuld of je je broodtrommeltje bij je hebt…

Racekleding

De kleed- en lockerruimte zijn gesloten (muv de toiletten). Alle deelnemers dienen zelf te voorzien in geschikte racekleding (muv helm). Het is niet verplicht te rijden met een race overall, wel is het verplicht te rijden met armen & beneden bedekt (dus zorg voor jasje/vestje/lange broek). Beschik je zelf over een goed passende en deugdelijke helm, gebruik deze tijdens de training.

Mondkapje verplicht

Het dragen van een mondkapje (of integraal helm J) op de gehele inrichting is verplicht! Deelnemers dienen hier zelf voor te zorgen.

1 rijder & maximaal 1 begeleider (privé rijders)

Iedere rijder mag maximaal 1 begeleider meenemen naar het circuit. Geen uitzonderingen mogelijk!

Online reserveren verplicht

Privé rijders dienen online een dagkaart te bestellen, dit kan via de webshop.

Ook huurkarts zijn online te reserveren.

 

 

CORONA UPDATE 2 UURS RACE

n.a.v. de persconferentie van  23 maart j.l. en de huidige Corona-situatie mogen er geen wedstrijden meer worden gehouden. Jammer genoeg vallen ook onze 2 uurs races daaronder. Om toch nog te kunnen karten hebben we de opzet wat aangepast zodat er toch nog kan worden geracet in teamverband (max. 4 pers. per team). We proberen zoveel mogelijk een 2 uurs race na te bootsen; een warm-up van 15 min. zal de opstelling van de 2HR Free Practice bepalen. Er is geen prijsuitreiking na afloop van de race. Voor de veiligheid zullen alle overige regels (reglement) blijven gelden zoals bij de 2 uurs races. Alle foto’s & uitslagen worden na afloop per mail verstuurd naar alle teamcaptains. Wij verzoeken alle deelnemers om na de 2HR Free Practice niet onnodig op het terrein te blijven en het terrein spoedig na afloop te verlaten.

2HR Free Practice

14.30               Ontvangst & registratie

15.00               Briefing

15.15               Warm up (15 min)

16.00               2HR Free Practice

 

STAY SAFE & KEEP KARTING!

CORONA UPDATE